Vijeće ministara BiH:

Danas o Nacrtu proračuna BiH za 2020. godinu

18.06.2020.
u 08:22

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo razmatrati Nacrt Zakona o proračunu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu, koji je predložilo Ministarstvo financija i trezora BiH.

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija je prošli tjedan kazao da je plan bio da se proračun do kraja svibnja uputi u proceduru, ali da su u posljednjem trenutku došli zahtjevi prema Ministarstvu financija BiH za izmjenu određenih proračunskih korisnika.

Zbog toga je, naveo je tada Tegeltija, pomjereno usvajanje proračuna na Vijeću ministara BiH.

Najavio je da će ovaj tjedan na sjednici Vijeća ministara biti Nacrt  proračuna institucija BiH za 2020. godinu, te da će unutar tog proračuna biti planirana sredstva i za održavanje lokalnih izbora u BiH 2020. godine.

Vijeće ministara BiH bi trebalo razmatrati i Informaciju o stanju u oblasti migracija u Bosni i Hercegovini za travanj 2020. godine.

Pred ministrima bi se, između ostalog, trebala naći i imenovanja iz nadležnosti Vijeća ministara BiH, među kojima: prijedlog za imenovanje direktora Državne agencije za istrage i zaštitu, Regulatorne agencije za komunikacije BiH, te Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?