Tjedan zdravlja

Danas predavanje „Kako čitati deklaracije na prehrambenim proizvodima i kako odabrati zdravi proizvod“

20.04.2021.
u 10:06

U ponedjeljak 19. travnja, u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, počeo je Tjedan zdravlja u kojem je naglasak na temama tjelesnog i mentalnog zdravlja, te zdravlja okoliša.

Prvi dan Tjedna zdravlja na kampusu Sveučilišta i trgovačkom centru Mepas Mall bilo je upriličeno mjerenje tlaka i šećera. Odaziv je bio dobar te je preko 400 ljudi izmjerilo tlak i šećer.

Drugi dan Tjedna zdravlja provodimo u online okruženju. Nutricionistkinja Nevena Ćorić održati će predavanje na temu „Kako čitati deklaracije na prehrambenim proizvodima i kako odabrati zdravi proizvod“. 
Predavanje počinje u 17:00 sati, a pratiti ga možete preko ove poveznice.

"Danas više nego ikada važno je izabrati zdrav proizvod. U svijetu vlada brza hrana koja je nezdrava, a s ovom današnjom edukacijom nastojimo osvijestiti ljude o zdravom načinu života. Tjedan zdravlja organizirali smo radi naših studenata kojima zdrava hrana nije prvi izbor u prehrani. Nadamo se da ćemo ovim događajem podići svijest studenata i ostalih osoba o zdravoj prehrani.“ istaknula je Marija Barun, predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Također predavanje možete pratiti preko google meet aplikacije preko ove poveznice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?