zenica

Danas presuda ubojicama Arnele Đogić

ubojicama
14.06.2016.
u 10:38

Danas će u Županijskom sudu u Zenici Murizu Brkiću i Avdiji Selimoviću biti izrečena kazna za monstruozno ubojstvo  Arnele Đogić (24) koje su u potpunosti priznali 10. svibnja na održanom ročištu, piše Patria. I jutros je održano ročište gdje je pročitana optužnica, a optuženi su se pred kraj ročišta obratili u sudnici i izvinili se obitelji Đogić.

Za ovo krivično djelo može biti izrečena zatvorska kazna i do 45 godina, koliku je kaznu i zatražilo Tužiteljstvo ZDŽ. Presuda će biti izrečena u 13 sati.

Županijski sud u Zenici 28. travnja 2016. godine potvrdio je optužnicu koju je podiglo Tužiteljstvo ZDŽ za ubojstvo Arnele Đogić (24) iz Olova protiv Avdije Selimovića i Muriza Brkića.

Nesretna djevojka prvo je mučena, a zatim ubijena i bačena sa litice u rijeku Stupčanicu. Njeno tijelo pronađeno je 2. ožujka 2016. godine nekoliko dana poslije stravičnog zločina. 

U optužnici se navode detalji monstruoznog ubojstva. Selimović i Brkić su se dogovorili da ubiju Đogić, nakon čega su se 27. veljače našli, pronašli lokaciju za ubojstvo te se vratili u Olovo gdje se Avdija našao sa ubijenom. 

Odvezli su se na lokaciju gdje je Muriz čekao žrtvu. Nakon što su je pretukli i mučili, a zatim i ubili, opljačkali su je, a zatim tijelo bacili s litice u potok. 

Nakon ovog zločina, ubojice su na putu prema Olovu zaustavili vozilo i u rijeku Stupčanicu bacili nož, a u tijeku vožnje iz Arnelinog mobitela Selimović vadi karticu, mobitel lomi rukama i baca u granje, nastavljajući vožnju do naselja Solun gdje Muriz u prodavnici kupuje cigarete i 4 (četiri) pive koje piju tijekom vožnje, zatim u mjestu Čunište izlaze iz vozila, peru ruke, bacaju maramice kojim su brisali ruke, nastavljaju vožnju prema Carevoj Ćupriji, na kojem dijelu puta Avdija iz vozila izbacuje Arnelinu osobu iskaznicu, a na mostu u Carevoj Ćupriji u rijeku bacaju Arneline ostale dokumente, zatim dolaze u Carevu Ćupriju u kafanu „San Remo“ gdje su uz živu muziku pili, pjevali, igrali, plaćali piće gostima, naručivali pjesme i tako trošili Arnelin novac sve do 23,30 sati kada su napustili kafanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?