vrijeme

Danas u BiH kiša, temperatura do 23 stupnja

kiša
ilustracija
13.05.2021.
u 08:49

Lokalno uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom

Za danas je u Bosni i Hercegovini najavljeno pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima. Tijekom dana, padaline se očekuje i u ostatku zemlje.

Lokalno uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19, na jugu do 23 stupnja, javlja N1.

U Sarajevu pretežito oblačno vrijeme. Tijekom dana se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura oko 17 stupnjeva.

Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežito oblačno. Jutarnjim satima s kišom u južnim područjima. Tijekom dana u većem dijelu zemlje nestabilno vrijeme s pljuskovima.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19, na jugu do 22 stupnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije