Haaški tribunal potvrdio je odluku o oslobađanju Darija Kordića iz zatvora u Karlau

Dario Kordić od petka na slobodi

kordic
03.06.2014.
u 14:55

On će zrakoplovom u petak doputovati iz Beča u Zagreb gdje će ga dočekati obitelj i prijatelji

Dario Kordić, koji je pred Haaškim tribunalom osuđen na 25-godišnju kaznu zatvora, u petak će biti pušten na slobodu nakon izvršenja dvije trećine kazne, doznaje Večernjak od njegovih bliskih prijatelja. Iako se proteklih dana nagađalo da će Kordić izaći iz zatvora Karlau u Austriji, Haaški tribunal je konačno potvrdio tu odluku. On će zrakoplovom u petak doputovati iz Beča u Zagreb gdje će ga dočekati obitelj i prijatelji. Nakon kraćeg boravkla u Hrvatskoj, Kordić će posjetiti rodnu Busovaču gdje su mu ukopani roditelji. 

Komentara 6

IM
ivan.mravak.7
16:48 03.06.2014.

Rimac,nemas ti pojma tko je Dario Kordic!!!

IB
ivica.bila
17:26 03.06.2014.

ti si nas heroj a tebi su smjestili umjesto Blaskica kojeg je Zagreb oslobodio a ti kao politicki lider i po toj poziciji si sudjen..ja znam da ti je dusa cista mada drugi nece da priznaju.dobro nam dosao.

BA
bakulušić
17:41 03.06.2014.

Dario Kordić je osuđen na robiju zato što je prisustvovao sastanku na kojem se" raspravljalo o podjeli Bosne i Hercegovine " i to u vrijeme kada su svi o tome raspravljali samo Hrvati nisu smjeli. Još uvijek traje suđenje drugim Hrvatima iako oni Bosnu i Hercegovinu nisu podjelili. Valjda zato da se prikrije tko je to učinio i da se Hrvatima da do znanja tko su oni u Bosni i Hercegovini. Dario,dobro došao svojoj kući!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije