Odvjetnik Željka Kuntoša

"Daytonski sporazum pronađen na Palama je kopija, a ne original"

Tomislav Miletić/Pixsell
07.11.2017.
u 16:36

Miljkan Pucar, odvjetrnik Željka Kuntoša, tvrdi da kod njegovog klijenta nije pronađen original Daytonskog sporazuma, već kopije određenih dokumenata na engleskom dokumentu.

Fascikla, koja je pronađena kod Kuntuša 31. listopada, kada su ga uhitili pripadnici MUPRS-a, otvorena je danas u banjolučkom Okružnom sudu, a Pucar je rekao da će se nakon vještačenja znati kako će se postupati u ovom slučaju.

"Crvena fascikla je otvorena i u njoj se nalaze dvije knjige, koje su uvezane. U jednoj je određena dokumentacija, u fotokopiji. Pregledali smo sve potpise i radi se o fotokopijama. U drugoj knjizi je nekakva dokumentacija, koja nema potpisa i utvrdili smo da je i to fotokopija. I sve to je na engleskom jeziku", pojasnio je Pucar, javila je banjolučka ATV.

Po nalogu tužitelja pronađeni dokumenti, za koje policija sumnja da su primjerak Daytonskog mirovnog sporazuma, na engleskom jeziku, bit će upućeni na prevođenje, a zatim i na vještačenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije