sarajevo

Detalji sukoba u Sarajevu: Ekonom Studentskog centra ubio nadređenog šefa

policija
20.02.2020.
u 16:41

Zaposlenik Studentskog centra u Nedžarićima S. T. je nakon svađe nožem ubio svog nadređenog A. Š., saznaje iz više izvora Klix.ba.

Dvojica sukobljenih zaposlenika Studentskog centra u Nedžarićima su ranije bili u lošim odnosima i poslije određenog vremena su se pomirili. Zbog toga je, smatraju zaposlenici, ubojstvo bilo iznenadno. Uslijedilo je nakon svađe u hodniku kod kafića.

Zaposlenik koji radi kao ekonom je nožem napao svog nadređenog, šefa smještaja, nanijevši mu jednu ozljedu nožem. Kada je ozlijeđeni počeo bježati, zadobio je udarac s leđa. Navodno, ponovo nožem.

Ubojstvo se dogodilo neposredno prije sastanka koji je trebao biti održan u Studentskom centru i kojem su obojica trebali nazočiti. Ubojstvo se dogodilo pred ulazom, pred više očevidaca, mahom studenata. Nakon toga je napadač pobjegao.

Glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Mirza Hadžiabdić je kazao da je identitet napadača poznat policiji i da za njim intenzivno traga.

Iza ubijenog je ostalo dvoje djece, dok osumnjičeni ubojica ima troje djece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?