član predsjedništva BiH

Dijelovi intervjua B.Izetbegovića prenijeti netočno i izvan konteksta

14.11.2017.
u 13:41

 Dijelove intervjua kojeg je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović dao njemačkom Deutsche Welleu novinska agencija Tanjug prenijela je netočno, izvan konteksta i tendenciozno, iskrivljujući samu suštinu izjave, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Kako se navodi u priopćenju za javnost, tako prenesena informacija izazvala je seriju neprimjerenih i predimenzioniranih reakcija.

Uredništvo Tanjuga je iz Ureda člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine upozoreno da informacija koju su prenijeli ne odgovara istini, u šta se lako uvjeriti pregledavanjem videointervjua koji je dostupan cjelokupnoj javnosti. Umjesto da isprave očiglednu lažnu vijest koju su plasirali, iz Tanjuga su nastavili da obmanjuju javnost, izvrću činjenice i plasiraju nove neistine. Time je postalo jasno da Tanjug nije slučajno pogriješio, nego da iza svega stoji nečija namjera da se naruše odnosi Bosne i Hercegovine i Srbije te baci sjenka i kreira loša atmosfera uoči posjete Predsjedništva Bosne i Hercegovine Beogradu -  priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?