Radna posjeta

Direktor Vilić primio u posjetu zapovjednika EUFOR-a u BiH

07.09.2020.
u 15:55

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić i njegovi zamjenici Ranko Vuković i Ivica Bošnjak primili su danas u radnu posjetu zapovjednika EUFOR-a u BiH generalmajora Reinhard Trischaka.

Rukovoditelji Direkcije uputili su dobrodošlicu generalmajoru Reinhard Trischaku, te predstavili gostima poslove i zadatke službenika Direkcije, kao i realizirane aktivnosti u okviru zakonskih nadležnosti Direkcije. Razgovarano je i o uspješno izvedenoj vježbi "Brzi odgovor 2020", u okviru Operacije Althea, čiji temelj je zajednički rad i izuzetna suradnja.

Istaknuta je opredjeljenost nastavka suradnje EUFOR-a u BiH sa bliskim partnerima i sigurnosnim agencijama u Bosni i Hercegovini.
Generalmajor Trischak izrazio zadovoljstvo u vezi dosadašnje suradnje sa Direkcijom, kao i uvjerenje da će se buduća suradnja i komunikacija održati na visokom profesionalnoj razini.

Istaknuo je da uspješno realizirana vježba"Brzi odgovor 2020" pokazuje potpunu posvećenost EUFOR-a u BiH da u skladu sa svojom misijom sudjeluje u očuvanju sigurnog i stabilnog okruženja u Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?