ODGOJ ILI NEODGOJ

Djeca ne moraju prati zube, jedu što hoće, a sin (8) ne zna napisati svoje ime

19.09.2019.
u 14:45

Obitelj smatra kako ne štete državi, iako žive u državnom stanu, ali i kako štede jer ne kupuju lijekove i djeca im ne idu u školu, već se školuju doma.

Matt i Adele Allen žive u Brightonu u Engleskoj sa svoje troje djece. Matt radi kao učitelj joge nekoliko sati dnevno, a njegova je žena kućanica. On odbija imati pravi posao jer kaže da mu ti nije po volji, a i djecu odgajaju na vrlo neobičan način. 



 

Njihov način života je nešto drugačiji, a upravo zato su se i pronašli u emisiji "Stacey Dooley Sleeps Over". Ovi supružnici svojoj djeci dopuštaju da spavaju s njima, nemaju određeno vrijeme kada se ide na počinak, a također nisu cijepljeni i ne koriste tradicionalnu medicinu. 

Ova obitelj se već pojavila u medijima 2016. godine, kada je za vrijeme intervjua njihova kćerka od godinu dana urinirala na setu emisije. Njihov sin Ulysses ima osam godina i još ne znam napisati svoje ime, a kćer, koja sada ima četiri godine, još uvijek nosi pelene, piše Daily mail. 

 

Instruktor joge ima i autoimunu bolest, a smatra da je puno važnije da ostane doma s djecom nego da radi. Smatra kako ne šteti državi, iako žive u državnom stanu, ali i kako štede jer ne kupuju lijekove i djeca im ne idu u školu, već se školuju doma.

Na svojem Instagramu profilu mama je priznala i kako se djeca ne tjeraju da peru zube, a jedu što žele i kada žele.  

Video pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije