Udruženje roditelja

Dječak je izgubio život jer nije imao uvjete za igru

07.10.2015.
u 06:15

Udruženje roditelja maloljetne djece u BiH izražava veliku zabrinutost zbog društvene nebrige za mlade. "Svi roditelji u BiH ostali su zaprepašteni kada su čuli da je dvanaestogodišnji dječak smrtno stradao na igralištu u sarajevskom naselju Dobrinja, općina Novi Grad. Dječak Salih Pačariz je izgubio život samo zato jer se htio igrati, a uvjete za igru mu nisu osigurali oni koji su za to plaćeni", navodi Udruženje roditelja maloljetne djece u BiH u priopćenju za javnost.

Udruženje traži da osobe koje su odgovorne za ovu nesreću podnesu ostavke na svoje dužnosti jer bi to bilo moralno. "Dječak je izgubio život jer nije znao da igralište na kojem se igra nije sigurno. On je mislio i vjerovao da o njemu vode brigu oni koji su za to odgovorni i plaćeni.

Možda ovaj slučaj najbolje govori koliko nam je sigurnost djece ugrožena", navodi u priopćenju predsjednik Udruženja roditelja maloljetne djece u BiH Adil Žigić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije