maleni heroj

Dječak uzeo u naručje dvomjesečnu sestru i nevjerojatnim potezom spasio život majke

asdasd
Foto: Screenshot ABC
1/2
20.04.2017.
u 16:50

Kaitlyn Cicalese imala je napadaj ispod tuša, a samo zahvaljujući svome petogodišnjem sinu ostala je živa

Petogodišnji Salvatore Cicalese iz Arizone pokucao je na vrata susjede Jessica Penoyer držeći u naručju svoju dva mjeseca staru sestru i zavapio "Moja mama je umrla, možete li se pobrinuti za nas?". Iako je mislio da je mrtva, maleni Salvatore tako je zapravo spasio život svojoj majci Kaitlyn koja je imala napadaj dok se tuširala.

Susjeda je prvo pomislila kako je dječak rekao da mu je umro pas, no on je ponovio "Ne, moja mama je umrla ispod tuša. Možete li se brinuti za nas?". Žena je odmah nazvala hitnu službu koja je vrlo brzo stigla u kuću Cicaleseovih i spasila mladu majku.

– Stajao je ispred mene i držao nešto, a ja sam prvo pomislila da je lutka u pitanju. No, onda sam vidjela da drži bebu u naručju – ispričala je susjeda.

Hitne službe odmah su došle u kuću i pronašle Salvatoreovu majku u nesvijesti ispod tuša.

– Spasio mi je život jer da nije otišao po pomoć vjerojatno bih se utopila – kazala je majka malenog heroja. Ispričala je kako ju njezin sin svakoga dana ispituje hoće li imati još koji napadaj i umrijeti.

Dječak je zbog svoje hrabrosti dobio posebno priznanje lokalnih vatrogasaca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?