NIJE TO OČEKIVALA

Djevojčica u crkvi otkrila istinu o sebi pa joj isključili mikrofon

19.06.2017.
u 21:00

Savannah je tijekom mormonske mise u Utahu svima rekla da je lezbijka, no svoje obraćanje nije mogla dovršiti

Djevojčica (12) po imenu Savannah svima je odlučila reći istinu o svojoj seksualnosti i to tijekom mise u mormonskoj crkvenoj zajednici u američkoj saveznoj državi Utah.
 

No, njezin govor nisu svi mogli čuti do kraja jer su joj usred obraćanja ugasili mikrofon. Djevojčica je kazala kako je ona dijete rajskih roditelja koji su je napravili da bude gay te da zbog toga nije 'strašni griješnik'. No, kada je govorila u crkvi u blizini Salt Lake City njezin je mikrofon iznenada isključen te je zamoljena da sjedne na svoje mjesto.

– Vjerujem da sam napravljena takva kakva jesam, svi dijelovi mene, od mojih rajskih roditelja. Nisu uprskali kada su mi dali smeđe oči ili kada sam se rodila ćelava. Nisu pogriješili kada su mi dali pjegice ili me napravili da budem gay. Bog me voli baš ovakvu zato što vjerujem da voli sve svoje kreacije. Vjerujem da me ovakvu stvorio s razlogom. Niti jedan dio mene nije pogreška. Ja nisam izabrala biti ovakva i to nije moj hir.

Ne mogu napraviti nekoga drugog da bude gay i to što su kraj mene ne znači da će netko drugi postati takav. Vjerujem da bog želi da se ponašamo jedni prema drugima ljubazno premda bili drugačiji – kazala je djevojčica no puno više od toga nije uspjela reći. Htjela je još kazati kako se nada da će se jednog dana udati i imati djecu, no prije toga je prekinuta.

No, snimka njezinog govora svejedno je obišla svijet. Njezina majka Heather ispričala je kako je djevojčica o svojoj seksualnosti prvi puta progovorila prije godinu dana te da su ona i njezin suprug to prihvatili bez ikakvog osuđivanja jer je vole takvu kakva je. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije