MAJKA U ŠOKU

Djevojčici (5) naredili da se preodjene u školi jer je na sebi imala ovu haljinu

23.04.2019.
u 21:45

Djevojčica se iz vrtića vratila u majici kratkih rukava iako joj je majka ujutro odjenula haljinu na bretele

Majka Emily Stewart iz američke savezne države Minnesote šokirala se kada je vidjela da su njezinu petogodišnju kćer Harmony preodjenuli u školi zbog haljine koju je imala na sebi. 

Djevojčica se iz vrtića vratila u majici kratkih rukava iako joj je majka ujutro odjenula haljinu na bretele. U školi su joj, naime, rekli kako mora pokriti svoje tijelo pa su joj odjenuli majicu umjesto ljetne haljine.

– Kao majka kako bi trebala učiti svoju kćer da voli i slavi svoje tijelo kad joj ljudi govore da treba privatnost. Zašto njezina haljina izgleda kao neprikladna odjeća? – zapitala se majka objavivši fotografije djevojčice na Facebooku.


 

Curica je majci ispričala kako joj je učiteljica rekla da napusti razred i poslala ju je kod medicinske sestre koja joj je potom rekla kako treba pokriti svoje tijelo. 

Djevojčica je majci rekla kako joj je bilo strašno neugodno te da nije znala zašto to traže od nje.

Jason Healy, ravnatelj osnovne škole Hugo u kojoj se dogodio incident za Fox News je rekao kako 'razmatraju protokol škole'.

Majka Emily odgovara pak kako se veseli tome što će školski odbor promijeniti po pitanju politike odijevanja djece.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije