šta je to?

Djevojka na plaži u Teksasu naišla na misteriozno morsko stvorenje

Foto: Preeti Desat
1/4
14.09.2017.
u 18:30

Preeti Desai na neobično stvorenje naišla je dok je prolazila plažom pa je na Twitteru objavila fotografije morske životinje ne bi li otkrila o kojoj je vrsti riječ

Misteriozno morsko biće bez očiju pojavilo se na plaži u Teksas Cityju nakon uragana Harvey, a svi se pitaju o čemu je riječ. 

Naime, djevojka po imenu Preeti Desai na neobično stvorenje naišla je dok je prolazila plažom pa je na Twitteru objavila fotografije morske životinje ne bi li otkrila koja je vrsta.

  – Kad sam to stvorenje vidjela izdaleka, prvo sam pomislila da je riječ o morskoj zmiji, no kada sam se približila, shvatila sam da je to nešto potpuno drukčije, pogotovo kada sam vidjela usta životinje – kazala je Preeti Desai. 

Nakon što su joj brojni biolozi odgovorili na Twitteru doznalo se kako je riječ o jednoj vrsti jegulje, najvjerojatnije o jegulji ''tusky'' koja živi u Meksičkom zaljevu. 

Te jegulje žive u vodi na 30 do 90 metara dubine i većinu svog života provode skrivajući se u dubinama. Imaju oči, ali su vrlo male pa ih je teško uočiti. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije