RIJEDAK SLUČAJ

DNK test otkrio majčinu prevaru: Blizanci imaju različite očeve

27.03.2019.
u 15:45

Imala je seksualni odnos s drugim muškarcem u kratkom razdoblju kada i sa svojim suprugom te je začela dvoje djece s različitim očevima.

Majka dvoje djece našla se u situaciji u kojoj nije mogla ni sanjati. Naime, rodila je sinove blizance, a život joj se "okrenuo" kada je DNK testom otkriveno da jedan od dvojice njenih sinova nije suprugov, odnosno, dvojica dječaka imaju različite očeve. 

Nakon toga žena je bila prisiljena priznati nevjeru. Imala je seksualni odnos s drugim muškarcem u kratkom razdoblju kada i sa svojim suprugom te je začela dvoje djece s različitim očevima. To je vrlo rijedak fenomen, no može se dogoditi ako je žena imala seksualni odnos s dva muškarca u različito vrijeme, a u vrijeme plodnog razdoblja ciklusa pri čemu su oplođene dvije jajne stanice.

Neobičnu situaciju ove žene iz kineskog Xiamena, objavile su novine Fujian. Ženin suprug priznao je da se više puta kako njegovi sinovi blizanci ne naliče jedan na drugoga, imaju različite oči, usta i nos, no ovakvo nešto mu nikada nije palo na pamet da je mogući scenarij. 

Rekao je i kako više ne želi odgajati i brinuti se za dijete drugog muškarca, piše The Mirror. Rezultati DNK testa unijeli su razdor među odnose ovog para, a žena je prvotno optuživala supruga da je namjerno pobrkao rezultate testova, odnosno, podmetnuo lažne rezultate. U konačnici, ipak je priznala da je imala aferu s drugim muškarcem bez zaštite. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?