Frizura

Do duže kose u samo nekoliko minuta i potpuno besplatno

ikosa
22.01.2016.
u 07:00

Dugačka, bujna kosa, san je mnogih žena, no najteže od svega je čekati da izraste. To iziskuje posebnu brigu i česte odlaske frizeru.
Ali što ako bi vam rekli da u samo nekoliko minuta možete vizualno, itekako produljiti svoje vlasi?
Otkrijte tri jednostavna trika za trenutačno dulju i gušću kosu, koji su potpuno besplatni i možete ih napraviti sami, u svega nekoliko minuta.

Polu-punđa

Kada povučete gornji dio kose prema gore, donji dio u trenutku izgleda puno, puno dulje. Podijelite kosu u dva dijela, zavrnite gornji u punđu na vrhu glave i gotovi ste u trenutku.
Ovakvu frizuru u posljednje vrijeme često primjećujemo na ulicama, a celebrityji, poput Vanesse Hudgens, Rihanne i mnogih drugih, također su dobro upoznati s ovim trikom.

Udvostručite rep

Ovo je možda najstariji trik u knjizi, ali je ujedno i najučinkovitiji. Stvorite iluziju duljeg repa, tako da dodate još jedan skriveni ispod.
Jednostavno, podijelite kosu na dva dijela i vežite dva repa, jedan iznad drugog te na kraju podesite gornji tako da potpuno prekrije onaj ispod. Vaša kosa će u trenutku izgledati dulje, ali i mnogo gušće.

Sa strane

Ponekad je najjednostavnije stvoriti iluziju dulje kose, tako da ju cijelu prebacite s jedne strane. Vežite ju u rep ili pletenicu, poput Rite Ore. Samo zapamtite da, ako imate slojevitu kosu, trebate dobro špangicama zakačiti kraće pramenove, kako ne bi ispali i štršili poput antena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?