Haaški sud

Dodik danas svjedok obrane na suđenju Ratku Mladiću

07.12.2015.
u 07:00

Predsjednik RS-a Milorad Dodik je potvrdio da će svjedočiti o razvoju političke situacije u vezi s raspadom bivše Jugoslavije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sutra će dati iskaz kao svjedok obrane na suđenju generalu Ratku Mladiću pred Haaškim tribunalom. Dodik je potvrdio da će svjedočiti o razvoju političke situacije u vezi s raspadom bivše Jugoslavije, piše Večernji list BiH.

"Bio sam zastupnik u Skupštini Socijalističke Republike BiH na prvim višestranačkim izborima, a kasnije zastupnik u Narodnoj skupštini i moje svjedočenje će se odnositi isključivo na političke okolnosti u vezi s početkom rata", rekao je ranije Dodik. Predsjednik RS-a napomenuo je da su javnosti poznati njegovi stavovi u vezi s razdobljem o kojem svjedoči. "Smatram da je dužnost svakoga koga pozove obrana, ali i optužba, sudjelovati jer Haag ima svoju dimenziju", rekao je predsjednik RS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?