Predsjednik SNSD-a

Dodik: Idemo na veliku pobjedu na lokalnim izborima

03.06.2020.
u 18:31

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da ta stranka na lokalnim izborima ide na veliku pobjedu, uključujući izbornu jedinicu tri u kojoj tradicionalno ima dobre rezultate.

"U svim općinama gdje imamo načelnike idemo na pobjedu, a tamo gdje ih nemamo idemo na to da dobijemo naše načelnike uz podršku partnera. Naš kandidat u Banjoj Luci je (Igor) Radojičić. Okupljamo skoro 80 posto političkog kapaciteta u podršci ovakvom prijedlogu. Radojičić to zaslužuje jer je uradio ozbiljan posao i to su građani vidjeli", rekao je Dodik.

On je, uoči sastanka Izvršnog odbora SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke iz izborne jedinice tri u Banjoj Luci, istaknuo da SNSD izlazi na izbore sa obrazom jer je učinio mnoge dobre stvari.

"To neće pokvariti različite neistine koje se šire u javnom prostoru", naglasio je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banje Luke Igor Radojičić rekao je da je danas održan sastanak devet političkih stranaka na kojem je usaglašen koalicijski dogovor koji će biti potpisan do kraja mjeseca.

"To je blok koji u Banjoj Luci ima podršku najmanje dvije trećine građana i koji će osigurati stabilan razvoj Banje Luke i u naredne najmanje četiri godine", istaknuo je Radojičić.

Izbornu jedinicu tri čine Banja Luka, Čelinac, Kotor Varoš, Kneževo, Mrkonjić Grad, Šipovo, Jezero, Ribnik, Kupres, Istočni Drvar i Petrovac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?