O SASTANKU U ZAGREBU
Povratak na članak

Dodik: Odlučni smo zaštititi prava Hrvata i to suprotstaviti građanskom konceptu koji ne donosi stabilnost BiH

Da bi zaštitili njihova kolektivna prava, moraju zaštititi i konstitutivnost nas, Srba, sviđalo se to njima ili ne, rekao je Dodik

Komentari 15

EP
Epil
21:48 18.09.2020.

Svi vi koji Dodika dižete u nebesa, samo se sjetite kako je "zaštitio" prava Hrvata Bos. Posavine! Od 250.000 Hrvata koji su prije rata tamo činili većinu, nema ih tamo sad niti 2.500 staraca od kojih i psi imaju veća prava....

VL
IJ
I ja tebi
06:41 19.09.2020.

Ako će se gledat pošteno Dodig je pet puta iskreniji od Izetbegovića i onih oko njega. Jedino rješenje je u tome da se mjenja izborni zakon ako ne onda Hrvatima ne preostaje drugo nego da proglase HB pa kud puklo da puklo. Ovaj način kojim se koristi političko Sarajevo nije samo da je pokvaren već toliko smrdi da je stvarno prešao sve granice. Birati dva predsjednika i još prijeti da bi mogli ići na niže razine vlasti. Nek nam Bog bude na pomoći svima .

VL
GE
genadij
12:40 18.09.2020.

Nažalost Dodik je u pravu. Kreće 2. val islamizacije Bosne pogonjen Turksom i njezinim jatacima Izetbegovićem i antihrvatskim predstavnikom Komšićem koji je u biti izdao Hrvatske interes u BiH.

VL
Avatar salaso
salaso
12:21 18.09.2020.

Izetbegoviću smeta suradnja suradnja Dodika i Hrvata ,a ne smeta mu njegova suradnja s prebjegom Komšićem....i ne smeta mu rušenje daytona...napraviti HR HB i zajedno s republikom srpskom napraviti novu Bosnu i Hercegovinu,a Bakirovu djamahiriju ostaviti da glumi palestinu....

VL
PP
ppp
11:51 18.09.2020.

Konj zna da Hrvati trebaju da biraju svog predstavnika i konj zna da im bošnjaci biraju Komšiće.. Ti si konj ali,izgleda,da to ne znaš

VL
HA
Habuhabuhabu
12:58 18.09.2020.

Veliki je i nepremostivi problem sto medju Hrvatima ima onih koji bi da su gradjani dok medju gradjanima nema onih koji bi htjeli da su Dodikovi Hrvati. Zalost koliko se muci, a nigdje ne stize.

VL
KV
Kviki
14:56 18.09.2020.

Haha, Dodik borac za prava Hrvata. E sto su ti mediji. Evo danas je izjavio da su problemi Hrvata u RS rjeseni i oni tu nema sta da traze. Hrvati iz Bih imaju sto nijedan narod na svijetu nema. Onini glasaju na izborima u dvije zemlje, imaju svoje predstavnike u oba parlamenta. U Hrvatskoj ne mogu nista blokirati a u BiH mogu i blokiraju sve. Hrvati u Bih imaju vise ministarstava nego Bosnjaci i u Fedraciji a na nivou zemlje srbi imaju 4, hrvati 3 i bosnjaci 3. Hrvati otvoreno zastupaju interese Hrvatske. To je cisti sukob interesa. Kad je trebalo Hrvati su glasali za neovisnu BiH, mahali ljiljanima. Kljujic je bio u Predsjednistvu, cim se Bih odvojila odma su promjenuli politiku , zabili noz u ledja i okrenuli se Karadzicu i Milosevicu. Crtanje Salveta itd. Rezultat toga je UZP presuda u Hagu, ali ide se dalje istom brzinom. Main point, Covic trazi treci entitet, nece ga dobiti. Tu je problem.

VL
KV
Kviki
15:01 18.09.2020.

Hrvatska je oznacena kao zlocinac u UZP-u u Bih, a Srbija se izvukla a imaju puno tezi rezime. Zasto? Pa, jednostavno. Hrvati igraju jako pokvareno, potpisali su Washingonski sporazum i sad ga ruse. Glasali su za neovisnu Bih i onda poceli stvarati treci entitet. Kada su se potpisivali sporazumi oni su se vezali da ce postovati te sporazume. USA i Eu su to kaznili u Haagu. Medjutim, Milanovic nastavlja politiku 90-tih.

VL
PA
Paromlin
11:46 18.09.2020.

prva laž: Srbija I Hrvatska su potpisale dejtonski sporazum kao učesnice u ratu a ne kao garanti Druga laž: od kada je Hrvatska u EU pomoć Hrvatima se svela samo na humanitarnu konj bi trebao da zna da posle Mesića je došlo do miješanje, Josipović je to ardio sa mjerom a Kolinda i ovaj dvojac oru li oru šume sjeku, nuklearna otpad odlasci u Mostar svako malo zbog svojih glasača ..... Treće konj zna da su Hrvati zaustavili imenovanje vlade i da na tome insistira SDA i sve tzv proBosanske stranke a HDZ to koči kao i mnoge druge stvari (što baš pokazuje obespravljenost) samo se konjina rita dok Bosanskog jezika nema u kantonima sa Hr većinom i u njegovoj genocidnoj tvorevini.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.