Narodna skupština RS

Dodik: Program reformi ne prejudicira članstvo u NATO, oporba burno reagira

23.12.2019.
u 19:23

Korištenjem zviždaljki, galamom i glasnim govorom oporba u Narodnoj skupštini RS-a večeras je ometala obraćanje člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika o Informaciji o dokumentu Program reformi BiH.

Dodik, na čiji zahtjev je zakazano zasjedanje entitetskog parlamenta, i pored nastojanja oporbe da ga omete, pa i uzvicima "izdaja", nastavio je svoj govor. 

Na trenutke je cijela situacija i njemu bila komična, jer ni jedna strana nije odustajala. 

Dodik je u dosadašnjem obraćanju parlamentu govorio od kada su NATO snage pristutne u BiH, ali i naveo da vojna neutralnost ostaje priritet RS te da Program reformi ne prejudicira članstvo BiH u NATO. 

Na početku sjednice zastupnik u Klubu SDS-a Nebojša Vukanović osporavao je dokument koji je dostavljen zastupnicima kao lažni, jer, kako je tvrdio, takav dokument nije dostavljen u NATO. 

- Hoćemo orginalni dokument - burno je reagirao Vukanović, ali je njegovo izlaganje prekinuto, nakon čega su uslijedile burne reakcije oporbe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?