Povodom Dana RS-a
Povratak na članak

Dodik: Samostalnost je cilj našeg entiteta, a BiH je državna zajednica

"RS mora zaštititi sebe te će donijeti sve propise koji će ojačati njegovu autonomiju na njegovu putu k samostalnosti", kazao je Dodik

Komentari 4

SC
Schlosser
09:19 11.01.2015.

RS ce opstati ali u kolikoj velicini to cemo jos vidjeti.Kada vratite oteto u ratu iz 90-desetih i napravimo treci Hrvatski entitet onda se mozemo dogovoriti o unutarnjem uredjenju BiH drzave ako RS do tada ne bankrotira i sama sebe unisti.

VL
AN
ano
18:02 11.01.2015.

nicija nije do zore gorjela pa nece ni tvoja .

VL
RO
rosa
13:06 10.01.2015.

Baja, laktaški đilkoš i prijatelj Čove, genocidnu tvorevinu bi transformirao u samostalnu pri čemu licemjerno i "velikodušno" poručuje kako je to "domovina" svima bez obzira na vjeroispovijest ili pripadnost narodu. Nijedne riječi ovaj kupac srpskih papaka nije rekao koliko će sredstava izdvojiti za protjerane Hrvate i Bošnjake ili kada i kako misli još uvijek spaljene i porušene domove Hrvata i Bošnjaka obnoviti.

VL
RO
rosa
13:32 10.01.2015.

Svaki dan pristojan prostor VL ustupa bahatom i na tisuće načina umiješanog u kriminal Miloradu Dodiku zvanog Baja. Počinjem vjerovati da je "akademik" Dragan Čović jedan od urednika VL za kojeg svi znamo da je prisni Bajin prijatelj.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.