Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Dodik: Simbolika blagdana treba biti putokaz svima u teškim vremenima iskušenja

milorad dodik
Josip Regovic/PIXSELL
06.01.2021.
u 17:42

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je mitropolitima, episkopima, svećenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjere Badnji dan i Božić.

U čestitki koju prenosi Predsjedništvo BiH istaknuo je da simbolika velikih blagdana treba biti putokaz svima u teškim vremenima prepunim iskušenja i izazova.

- Želim da vam ovi blagdani donese snagu da se izborite sa svim izazovima s kojima se susrećemo, posebno u vrijeme pandemije koronavirusa koji hara svijetom i odnosi brojne živote, te da blagdanske dane provedete u krugu svojih najdražih, okruženi ljubavlju, toplinom i radošću - kazao je.

Izrazio je uvjerenje da će Božić potaknuti sve ljude da pokažu više ljubavi, tolerancije, razumijevanja i brige za druge u ova teška i izazovna vremena.

Božić je najradosniji kršćanski blagdan, podsjetio je Dodik i poželio da blagdansko raspoloženje ispuni srca svih ljudi sa vjerom u bolje sutra, uz međusobno praštanje, razumijevanje i ljubav.

- Uz tradicionalni kršćanski pozdrav "Mir Božiji - Hristos se rodi" svim vjernicima želim da Badnji dan i Božić provedu sukladno našoj tradiciji - u miru i radosti, u krugu svojih obitelji - napisao je Dodik u čestitki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?