sastanak

Dodik sutra kod Putina, otkriveno o čemu će razgovarati

dodik putin
19.09.2022.
u 08:34

"Očekuju se priče o ozbiljnim ekonomskim pitanjima o kojima danas svi ozbiljni političari i pričaju, kako dočekati ovu zimu, proljeće i sljedeću zimu", izjavila je Trišić Babič

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sutra će se sastati s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, a uoči ovog susreta Dodikova savjetnica je otkrila teme o kojima će se razgovarati.

Savjetnica člana Predsjedništva BiH Ana Trišić Babić izjavila je kako se na sastanku Putina i Dodika "ne očekuju nikakvi razgovori o narušavanju mira unutar BiH, ali se očekuju priče o ozbiljnim ekonomskim pitanjima".

"Očekuju se priče o ozbiljnim ekonomskim pitanjima o kojima danas svi ozbiljni političari i pričaju, kako dočekati ovu zimu, proljeće i sljedeću zimu", izjavila je Trišić Babič za ATV.

"Jedna od tema sastanka bit će energetska situacija i način kako da Republika Srpska prođe što bolje u ovome svemu što se događa. Vjerojatno će biti i razgovora i o tome dokle se došlo sa tad započetom pričom o projektu plinovoda iz Srbije prema Republici Srpskoj", dodala je.

Prema njezinim riječima, na svim tim sastancima, a i Ruska Federacija u svojim priopćenjima uvijek ističe da podržava daytonsku BiH u svojim granicama poštujući tri konstitutivna naroda i dva entiteta kako to i i piše u Ustavu BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije