URNEBESNO

Dojila je sina, no zaboravila je da se našpricala lažnim tenom. Ovo je rezultat

Thinkstock
23.02.2020.
u 20:15

Sin 20-godišnje Keziah Jozefiak postao je hit na internetu nakon što je njegova majka objavila fotografije poslije dojenja

Petomjesečni sin 20-godišnje Keziah Jozefiak postao je hit na internetu kada je njegova majka objavila fotografije nakon dojenja.

Maleni je, naime, imao tamne mrlje oko usta budući da je njegova majka prije dojenja nanijela na tijelo lažni ten.

No, dječak je u tom trenutku ogladnio pa ga je 20-godišnjakinja podojila. Kada su završili s hranjenjem, imala je što vidjeti.

 

 

– Kada sam pogledala Rafa prasnula sam u smijeh. Nisam mogla vjerovati da zbog lažnog tena izgleda kao Homer Simpson. Raf je spavao pa sam mislila kako mogu nanijeti ten, no probudio se i bio je gladan. Ovo je prvi i zadnji put da sam ga hranila s lažnim tenom na sebi, nisam mislila da se može prenijeti na njega – ispričala je 20-godišnjakinja, piše Metro.

Lažni ten inače nanosi jednom tjedno, no navečer ga ispire prije odlaska u krevet. Sada joj je trebalo sat vremena da ga ukloni s lica svog petomjesečnog sina.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?