Istraga smrti

Dokazano je da je Maradonin liječnik krivotvorio potpise slavnog Argentinca

maradona
23.01.2021.
u 11:55

Istraga smrti Diega Armanda Maradone dokazala je da je njegov liječnik Leopoldo Luque krivotvorio potpise na ključnoj medicinskoj dokumentaciji.

Podsjetimo, Maradona je preminuo u studenom prošle godine i od onda neprekidno traje istraga svih okolnosti koje su dovele do njegove smrti.

Argentinski sud je dokazao da je Luque krivotvorio potpis slavnog Argentinca kako bi dobio pristup njegovoj medicinskoj dokumentaciji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pronašli smo tri krivotvorena komada papira jedan uz drugoga. Bilo je to nešto vrlo očito i jako nespretno. Stručnjaci su potvrdili naše sumnje, potpisi su falsificirani", rekao je jedan od odvjetnika.

Luque je odmah nakon Maradonine smrti održao konferenciju za medije na kojoj se rasplakao i rekao kako je Maradonu trebalo tjerati da mu se pomogne te da je često odbijao terapiju, a sada je ponovno postao glavni lik u priči o Maradoninoj smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?