Stižu Čilić, Thiem...

Đoković organizira balkanski turnir, zakazao i meč s Džumhurom u Sarajevu

22.05.2020.
u 18:33

Srpski tenisač Novak Đoković okupio je vrhunske asove bijelog sporta koji će se predstaviti publici na regionalnom Adria Tour događaju od 13. lipnja do 5. srpnja, javlja Sport klub koji će i prenositi mečeve. 

Potvrđen je i dolazak Dominica Thiema, s kojim se Đoković sastao u finalu Australian Opena, a sada ćemo reprizu gledati u Beogradu.

Adria Tour će biti održan u gradovima diljem Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13./14. lipnja), da bi se potom preselio u Zadar (20./21. lipnja), zatim u Crnu Goru (27./28. lipnja) i u Banju Luku (3./4. lipnja).

Planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedelju (5. srpnja) gdje će Đoković i najbolji bh. tenisač Damir Džumhur odigrati egzibicijski meč.

Sudjelovanje na Adria Tour potvrdio je i Bugarin Grigor Dimitrov, tenisač kojem je treća pozicija na rang ljestvici bila najbolji plasman, a trenutno je 19. igrač na svijetu.

Još velikih imena iz Europe najavilo je dolazak na turnir koji je osmišljen kako bi se prikupila sredstva za humanitarne projekte diljem regije, među kojima su i programi "Novak Đoković" fondacije za programe ranog razvoja i obrazovanja djece.

Najavljeno je kako će nastupiti i hrvatski tenisač Marin Čilić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?