Vrijeme

Stiže zahlađenje s kišom i susnježicom

kisa
01.02.2016.
u 09:37

U večernjim satima i u noći sa srijede na četvrtak kiša se očekuju u cijeloj BiH

U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana doći će do postupnog povećanja oblačnosti.

U večernjim satima u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne, mjestimično je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 6 do 10,  a najviša dnevna od 12 do 18 stupnjeva.  

U BiH će u srijedu, 3. veljače biti pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, slaba i povremena kiša u Hercegovini, jugozapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. U večernjim satima i u noći sa srijede na četvrtak kiša se očekuju u cijeloj BiH.

U višim predjelima, padom temperatura kiša će postupno prelaziti u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 7 do 10, a najviša dnevna od 9 do 14, na jugu od 13 do 16 stupnjeva. 

U BiH u četvrtak, 4. veljače bit će pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini se očekuje kiša, a u Bosni susnježica i snijeg. Intenzivnije padavine očekuju se prijepodne. Poslijepodne, postupan prestanak padavina.

Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu do 3 do 6, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu do 11 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije