Parlament BiH

Dom naroda BiH donio Odluku o imenovanju članova stalnih povjerenstava

20.12.2019.
u 11:05

Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine je danas, na redovitoj sjednici, Donio odluku o imenovanju članova stalnih povjerenstava tog doma - Ustavnopravnog povjerenstva, Povjerenstva za financije i proračun te Povjerenstva za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i veze.

Članovi Ustavnopravnog povjerenstva su: Asim Sarajlić, Amir Fazlić, Sredoje Nović, Lazar Prodanović, Bariša Čolak i Lidija Bradara.

U Povjerenstvu za financije i proračun imenovani su: Amir Fazlić, Denis Bećirović, Nikola Špirić, Dušanka Majkić, Lidija Bradara i Marina Pendeš.

Povjerenstva za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i veze Doma naroda čine: Amir Fazlić, Fahrudin Radončić, Dušanka Majkić, Mladen Bosić, Marina Pendeš i Zlatko Miletić.

Po okončanju redovite, bit će održana i hitna sjednica Doma naroda na kojoj bi, između ostalog, trebalo da se nađe Prijedlog zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2019. godinu, koji je u srijedu usvojio Zastupnički doma državnog parlamenta, kao i više financijskih sporazuma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije