Sazvana posebna sjednica

Dom naroda u četvrtak o stanju u elektroenergetskom sektoru

Dom naroda fbih
19.01.2016.
u 16:21

Kolegij Doma naroda Parlamenta FBiH odlučio je sazvati posebnu, tematsku sjednicu Doma naroda na kojoj bi se raspravljalo o stanju u elektroenergetskom sektoru

Predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara sazvala je posebnu – tematsku sjednicu Doma naroda Parlamenta Federacije BiH za četvrtak, 21. siječnja 2016. godine u 11 sati.

S ciljem unaprijeđenja poslovanja elektroenergetskog sektora u Federaciji BiH, Kolegij Doma naroda Parlamenta Federacije BiH odlučio je sazvati posebnu, tematsku sjednicu Doma naroda na kojoj bi se raspravljalo o stanju u elektroenergetskom sektoru te definirali zaključci, odnosno usvojile mjere koje bi poboljšale stanje u ovoj oblasti. 

U skladu za zaključcima Kolegija Doma naroda od 07. prosinca 2015 godine, Ministarstvo energetike, rudarstva i industrije Federacije BiH, sačinilo je informaciju o „Stanju u elektroenergetskog sektoru s prijedlog mjera“ kao polazni materijal za predstavljanje aktualnog stanja u elektroenergetskom sektoru u Federacije BiH, odnosno polaznu osnovu za posebnu tematsku sjednicu Doma naroda Parlamenta Federacije BiH koja će se održati u četvrtak 21.  siječnja 2016 godine s početkom u 11 sati u Sarajevu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Doma naroda Parlamenta FBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije