Veliko gradilište

Donosimo što se u Mostaru gradi i planira završiti

12.10.2015.
u 06:15

U posljednje vrijeme Mostar je postao veliko gradilište zbog višemilijunskog projekta izgradnje glavnih kanalizacijskih kolektora Mostara čiju je izgradnju nemoguće ne primijetiti zbog opsega radova. U tijeku su i radovi na većem broju "manjih" projekata koji su ostali u sjeni radova na kolektorima. Otkrivamo koji i koliko su vrijedni.

Još će biti radova

Prema informaciji koju smo dobili iz Službe za gradnju infrastrukturnih objekata i Službe za građenje i obnovu u Odjelu za urbanizam i građenje Gradske uprave Mostara, u gradu na Neretvi trenutačno su u fazi realizacije rekonstrukcija i dogradnja postojećeg objekta Doma kulture Jasenica, a vrijednost radova iznosi 751.012,73 KM, potom izgradnja parkirališta i igrališta uz džamiju Jasenica, vrijednost ovog projekta iznosi 28.850 KM. Radi se i popravak i rekonstrukcija prostorija iza dvorane Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača za što je izdvojeno 19.952,01 KM. Također, aktivni su i projekti energetske učinkovitosti...

Kompletan popis projekata koji se rade u Mostaru čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?