Iznenada

Doznajemo: Otkazana posjeta Mogherini, dolazi vjerojatno u subotu

Mogherini
02.03.2017.
u 11:25

Otkazana je posjeta visoke predstavnice Europske unije za vanjsku i sigurnosnu politiku i potpredsjednice Europske komisije Federice Mogherini Bosni i Hercegovini, doznaje Vecernji.ba. 

Prijedlog je da dođe u subotu, doznajemo, ali će se o tome danas i sutra pokušati dogovoriti s dužnosnicima u BiH.

Naime, Mogherini je trebala danas stići u posjet BiH, bilo je predviđeno da se Mogherini susretne s predsjedateljem i članovima Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem, Draganom Čoviće i Bakirom Izetbegovićem, predsjedateljem Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem te održi predavanje studentima osam javnih sveučilišta. 

Iz Vijeća ministara je naknadno priopćeno da je prolongirana posjeta Mogherini BiH, kao i susret Zvizdića i Mogherini, što potvrđuje informacije o otkazanoj posjeti. 

"Obavještavamo vas da je za danas, četvrtak 2.3. 20016. godine, najavljeni susret predsjedatelja Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića s visokom predstavnicom EU i potpredsjednicom EK Federicom Mogherini
prolongiran, kao i njena posjeta BiH, zbog nemogućnosti slijetanja zrakoplova na sarajevsku zračnu luku. O novom terminu susreta bit ćete blagovremeno informirani, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Mogherini izrazila nadu da će u skorije vrijeme doći u BiH

Visoka predstavnica Europske unije za vanjske odnose i sigurnosnu politiku i potpredsjednica Europske komisije Federica Mogherini izrazila je danas nadu da će u što skorije vrijeme moći dogovoriti novu posjetu Bosni i Hercegovini jer je današnja odložena.

Zbog vremenskih uvjeta jutros u Sarajevu, visoka predstavnica EU Mogherini morala je odložiti zakazanu posjetu, priopćeno je iz Delegacije EU u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?