posjeta

Dragan Čović primio u nastupni posjet veleposlanicu SR Njemačke, Nj.E. Christijanu Constanzu Hohmann

ggsdfsdg
15.09.2016.
u 14:21

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović primio u nastupni posjet veleposlanicu SR Njemačke, Nj.E. Christijanu Constanzu Hohmann

Na početku susreta je zajednički zaključeno kako su odnosi BiH i Njemačke vrlo dobri, prijateljski i bez otvorenih pitanja.

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović poželio je dobrodošlicu novoimenovanoj veleposlanici SR Njemačke u BiH gđi Christijani Constanzi Hohmann, te je informirao o napretku i planiranim aktivnostima Bosne i Hercegovine na njezinom putu ka članstvu u Europsku uniju.

Razgovarano je i o gospodarskoj suradnji dviju zemalja. U posljednje dvije godine zabilježen je rast robne razmjene, te je Njemačka od vanjskotrgovinskih partnera BiH prva po izvozu i uvozu. Pa ipak, istaknuto je da postoji mogućnost za unapređenje gospodarske suradnje u pojedinim sektorima.

Na kraju susreta hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović zaželio je veleposlanici SR Njemačke u BiH gđi Hohmann mnogo uspjeha u budućem radu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije