INCIDENT U ALBANIJI

Dramatična snimka: Vlasnik restorana rukama razbijao staklo automobila dok su turisti bježali

21.08.2019.
u 11:45

Španjolski mediji navode kako su u tom automobilu bili Eugenio Galdón i njegova obitelj te su kazali kako su restoran napustili nakon što je spomenuti vlasnik iz nejasnih razloga počeo biti agresivan.

Vlasnik restorana u albanskom Porto Palermu u Albaniji prošlog je tjedna pobjesnio na španjolske turiste koji su napustili restoran, kako tvrde, zbog njegovih neugodnosti te im razbio vjetrobransko staklo na automobilu. 

Snimka ovog incidenta ovih se dana pojavila u medijima, a na njoj je vidljivo kako su turisti pokušavali otići i usred vožnje im je vlasnik spomenutog restorana rukom razbijao prednje staklo. Putnici su vikali, a suvozač je pokušavao maknuti vlasnika restorana koji se držao haubu i razbijao staklo, piše The Guardian. Nakon što se automobil zaustavio, vlasnik restorana je sišao s njega i pokušavao ući prije nego što se obitelji uspjela udaljiti od njega. 

Španjolski mediji navode kako su u tom automobilu bili Eugenio Galdón i njegova obitelj te su kazali kako su restoran napustili nakon što je spomenuti vlasnik iz nejasnih razloga počeo biti agresivan. 



 

Albanski premijer, Edi Rama, se turistima ispričao preko svoje Facebook stranice tvrdeći kako jedna osoba nije reprezentativna za cijelu državu.

"Barbarin koji je napao naše prijatelje iz Španjolske je sramota za naš narod te je prekršio naše manire i običaje gostoljubivosti. Ponudili smo našim prijateljima ispriku te ih ponovno pozvali u našu zemlju", napisao je Edi Rama u Facebook objavi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?