Akcija Spasilačke službe

Dramatično spašavanje u Mostaru: Žena u posljednji trenutak izvučena iz Neretve

ilustracija
19.12.2019.
u 09:39

Dramatično spašavanje odigralo se sinoć u Mostaru nakon što su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije obaviješteni da se u Neretvi nalazi žena koja panično traži pomoć.

Policajci su alarmirali Spasilačku službu Mostar te su izveli uspješnu akciju. Prema prvim informacijama, građanin je čuo ženu kako doziva pomoć te je pozvao policiju.

- Spasilački tim upućen je na lokalitet Lučkog mosta, gdje je uočena žena na nepristupačnoj stijeni u rijeci Neretvi. Životno ugrožena osoba, mogućnost utapanja i izvjesna hipotermija zahtijevali su hitnu intervenciju. Poziv Policijske uprave Mostar zaprimljen je u 23:50, a već u 00:20 spasilački tim pristupio je spašavanju unesrećene vodenim putem. Intervencija je završena predajom unesrećene Hitnoj pomoći u 00:40 – priopćili su iz Spasilačke službe, prenosi Avaz. 

Kako se doznaje, žena je u trenutku spašavanja bila u jako lošem stanju sa simptomima ozbiljne hipotermije, ali je izvan životne opasnosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?