prerani ministrov odlazak

Drljača: Bukvarević je brigu o BiH i braniteljima smatrao svojom dužnošću

Fena
01.08.2020.
u 13:49

Iznenadna smrt našeg dragog Salke, dobrog čovjeka, vrijednog u poslu, časnog branitelja, dokazanog domoljuba, brižnog oca i supruga, duboko nas je rastužila - kazao je federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača na komemoraciji u Sarajevu u čast preminulog federalnog ministra za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata Salke Bukvarevića.

Kako je kazao ministar Drljača, zajednićki radeći na socijalnim poslovima koji su bili složeni i teški, imao je čast upoznati njegovu dobru, čistu i plemenitu dušu.

Istaknuo je da je ministar Salko obavljao najsloženije državničke poslove, s predanošću nekoga tko zna što znači biti branitelj i istinski se boriti za državu.

- BiH i njezini branitelji su uvijek bili prioritet, a brigu o njima je smatrao svojom dužnošću i čašću. Njegova ljudskost i stalni optimizam, iskrena vjera za bolju i sretniju budućnost BiH, bili su dio njegovog karaktera i dio njegove ljudskosti - kazao je Drljača.

Njegov prerani odlazak ostavit će, dodao je, veliku prazninu u našim srcima.

- Salko, neka ti je vječni pokoj i laka zemlja bosanska - kazao je Drljača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?