PRIBOJ, LOZNICA, BEOGRAD

Državljani BiH i danas dozu spasa pronašli u Srbiji, cijepljenje se nastavlja i sljedećih dana

05.06.2021.
u 17:04

U Srbiji je i danas nastavljeno besplatno cijepljenje građana susjednih država. Državljani BiH su se cijepili između ostalog u Loznici i Priboju, a imunizacija se nastavlja i sljedećih dana

Od 3. lipnja, kada je za državljane BiH omogućeno cijepljenje u Srbiji, u Loznici je cijepljeno više od 1.000 ljudi.

Kako javlja RTS, od jutros na svoju dozu cjepiva čekaju stotine državljana BiH koji su pristigli iz svih krajeva, uglavnom iz Tuzle i Sarajeva. Dio njih je zamoljen da ode do Šapca, jer tamo nema velike gužve.

Državljani BiH mogu odabrati koje cijepivo žele primiti - Pfizer ili Sinopharm, a u Loznici im je na raspolaganju šest punktova.

Ono što se javlja kao problem je što u Domu zdravlja ne znaju koliko će građana iz BiH tačno stići. U skladu s tim nisu bili ni u mogućnosti organizirati određen broj uposlenika pa je određeno da rade svi uposlenici.

"Nas četvoro je došlo iz Tuzle, a ima nas mašala. Kod nas nema cjepiva, a kad će doći, pitaj Boga", rekao je jedan Tuzlak.

Zbog dezinfekcije, u nedjelju neće biti moguće primiti cjepivo u Domu zdravlja u Loznici.

Ranije danas izvjestili smo kako su velike gužve za cijepljenje zabilježene i u Priboju gdje su stotine ljudi iz BiH stigli da prime cjepivo protiv korone.

Kako je rečeno za Klix.ba, danas se do 15 sati cijepilo blizu 700 državljana BiH, a i prethodnih dana bila je velika zainteresiranost.

U Priboju je danas cijepljenje trajalo od 8 do 15 sati, a u istom terminu državljani BiH će se moći imunizirati i sutra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?