Čapljinafest

Duhovne skladbe u rock izdanju

SONY DSC
26.11.2016.
u 08:00

Iz godine u godinu Festival duhovne glazbe u Čapljini pomicao je granice pa je to postao jedan od najvažnijih kulturno-zabavnih događaja u gradu na četiri rijeke. I ovo 16. izdanje Čapljinafesta ispunilo je sva očekivanja publike koja je u velikom broju pohodila dvoranu kina Mogorjelo. Ovo je festival koji na poseban način povezuje duhovnu glazbu i rock stvaralaštvo, po čemu je Čapljina i poznata. S obzirom na to da Čapljinafest nema natjecateljski karakter, onda i izvođači imaju više slobode i kreativnosti pokazati što znaju. Svih 15 skladbi na Čapljinafestu su autorske. Uime organizatora, a to je čapljinska Akademija, publici i izvođačima obratio se fra Mile Vlašić te podsjetio da se u svim skladbama slave Bog i život te pruža prigoda mladima da se dokažu u glazbenom svijetu.

Na Čapljinafestu su nastupili Magdalena Brkić, Gabrijela Grmača, Biljana Pendić, Daliborka Dusper, Ivan Bogdan, Vinko Ćemeraš, Mario Bevanda i ženska klapa Travertin iz Trebižata. Izvođače su pratili Adeo bend te udruženi članovi više čapljinskih rock bendova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije