Usora

DVD Usora i tvrtka Vatropromet Lučko na prijemu kod načelnika općine Z. Anđelića

07.06.2017.
u 09:00

U općini Usora i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Usora bio je u posjetu, istaknuti prijatelj društva kao i same općine, Nenad Radojčić, ravnatelj respektabilne tvrtke za proizvodnju vatrogasne i zaštitne opreme iz Republike Hrvatske. Cijenjenog i dokazanog prijatelja dočekali su predsjednik DVD Usora Željko Joskić i zapovjednik Josip Erceg.

Održan je i radni sastanak na kojem su dragi prijatelji i braća po profesiji iznijeli svoje stavove i mogućnosti za dalju suradnju.Predsjednik DVD Joskić je upoznao Radojčića o dosadašnjem ustrojstvu društva kao i svim problemima kroz koje društvo prolazi. Također su dogovorili način dalje suradnje koja je u cilju ustrojavanja i opremanja ovog najmlađeg DVD i jednog od rijetkih kod Hrvata u Bosni i Hercegovini. Nakon uspješnog radnog sastanka upriličen je doček kod načelnika općine Usora Zvonimira Anđelić, kojemu je nazočio i gosp. Drago Ćosić - voditelj Civilne zaštite općine Usora. U tijeku prijema načelnik Anđelić zahvalio se na podršci kako tvrtkiVatropromet tako i osobno ravnatelju Radojčiću. U daljem svom izlaganju se također zahvalio i članovima DVD Usora na svojoj upornosti i znanju da u ovako teškom vremenu smognu snage te formiraju ovako respektabilno i humano društvo. Predsjednik DVD Usora Željko Joskić je i ovaj put istakao da je formiranju Dobrovoljnoga vatrogasnog društva u potpunom patronatu i organizaciji “Hrvatskog sokola” Usora, društva koje već sedam godina živi i radi na području općine Usora i Usorskog dekanata. Nenad Radojčić je rekao da je od prvog trenutka znao da se nalazi među prijateljima i da će nastojati na sve načine pomoći u ustroju i opremanju društva. Također je prenio i pozdrave od predsjednika vatrgasnog saveza Republike Hrvatske Ante Sanadera. Prijem je završio u ozračju prijateljstva i velike nade kako za ovu malu i nerazvijenu općinu Usora tako i za najmlađe Dobrovoljno vatrogasno društvo u Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?