OBJAVIO FOTOGRAFIJU

Eduardo da Silva sa obitelji prati Svjetsko prvenstvo

28.11.2022.
u 12:11

Umirovljeni hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva i u mirovini prati reprezentaciju.

On je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj se vidi kako navija u Brazilu sa svojom obitelji nakon utakmice Hrvatske i Kanade na Svjetskom prvenstvu.

- Kakva utakmica. Bravo Vatreni, pokazali ste kako se bori za naše boje. Idemo jako, pratimo vas do kraja - napisao je Eduardo da Silva uz fotografiju na kojoj pozira s kćeri Lorenom (16) i sinom Mateusom (12) u hrvatskim dresovima. Njegov sin također se bavi nogometom.

 

S 29 golova u 64 utakmice Eduardo da Silva (39) treći je najbolji strijelac Vatrenih u povijesti, iza Davora Šukera (45) i Marija Mandžukića (33). Prošle je godine Eduardo bio u Glasgowu kao ambasador Hrvatske na Euru, koju je gledao uživo na utakmici protiv Češke. Tom prilikom je rekao da mu je "teško dok gleda reprezentaciju" s tribina kao njen bivši igrač.

Eduardo je suprugu Andreu upoznao dok je bio nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. Bračni par Da Silva živi u Rio de Janeiru posljednje četiri godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije