ponovno dolaze

Eichhorst i Palmer u srijedu s čelnicima Parlamenta BiH, nakon toga pregovori sele u Neum

24.01.2022.
u 17:16

Palmer i Eichhorst će u Neumu nastaviti posredovati u pregovorima o ključnim političkim pitanjima

U Bosnu i Hercegovinu sutra, 25. siječnja ponovno dolaze europska dužnosnica Angelina Eichhorst i američki diplomat Matthew Palmer.

Planirano je da se Eichhorst i Palmer dan poslije, 26. siječnja sastanu s kolegijima oba doma Parlamenta Bosne i Hercegovine. Sastanak bi trebao biti u državnom parlamentu, a početak je zakazan za 9 sati.

To znači da će razgovarati s rukovodstvom Zastupničkog doma - Denisom Zvizdićem (NiP), Nebojšom Radmanovićem (SNSD) i Borjanom Krištom (HDZ) te rukovodstvom Doma naroda - Bakirom Izetbegovićem (SDA), Nikolom Špirićem (SNSD) i Draganom Čovićem (HDZ), piše Klix. 

Do kraja tjedna točnije od 28. do 30. siječnja, Palmer i Eichhorst će u Neumu nastaviti posredovati u pregovorima o ključnim političkim pitanjima. To se prije svega odnosi na izmjene Izbornog zakona.

Podsjetimo, prošli mjesec su pregovori zaustavljeni. Probosanske stranke su uvjetovale pregovore time da stranke iz Republike Srpske okončaju blokadu državne vlasti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije