ponude u oglasima

Evo gdje su kuće najskuplje u BiH

28.01.2019.
u 16:23

Ukoliko imate zavidnu svotu novca, moći ćete sebi priuštiti neku od luksuznih kuća, koje se putem oglasa prodaju po cijenama koje sežu i do više od dva milijuna maraka, pišu Nezavisne novine.

Tako se na internetu na stranici OLX nalazi oglas putem kojeg se prodaje luksuzna kuća u Grbavici u Sarajevu za čak dva i pol milijuna maraka.

"Površina kuće je 530 kvadrata, a površina okućnice je 490 kvadratnih metara. Kuća se sastoji od četiri kata, a treći kat se sastoji od velikog dnevnog boravka s izlazom na terasu, trpezarije s prostorom oko stubišta, kuhinje s manjom trpezarijom i balkonom, hodnika i WC-a", navode u oglasu za prodaju luksuzne kuće u sarajevskom naselju Grbavica, te dodaju da je kuća renovirana.

Kako stoji u ovom oglasu, četvrti kat se sastoji od tri spavaće sobe, od kojih je jedna s master bedroom kupatilom i balkonom, ostavom - garderoberom, a kuća posjeduje i garažu za jedan veliki i jedan manji automobil, kao i parking ispred garaže.

Osim ove luksuzne kuće, o kojoj mnogi mogu samo sanjati, tu je i kuća u Vogošći, koja je na prodaju ponuđena za 1.450.000 KM.

"Prodajem kuću u Vogošći. Površina okućnice iznosi tri dunuma, a u račun može i stan u vrijednosti do 200.000 KM", navedeno je u oglasu.

Još jedna u nizu luksuznih kuća milijunske vrijednosti je i ona u banjolučkom naselju Rosulje, čija cijena prelazi 1,2 milijuna KM.

"Kuća se nalazi na 504 kvadratna metra zemljišta. Objekt je veličine 286 kvadratnih metara. U potpunosti opremljena dvokatnica s pomoćnim objektima, mjestom za roštilj, kao i vanjskim tušem. Unutrašnjost kuće namještena, finska sauna u prizemlju s kupatilom, suvremena kuhinja s ugradnim elementima. Velika dnevna prostorija, garderober, kupatilo, WC i garaža u prizemlju. Kat kuće opremljen s tri velike sobe sa dva kupatila, garderoberima i ostavom. Kuća nove gradnje, sagrađena 2016. godine", stoji u oglasu za prodaju.

Kako navode, ulazna ograda i garaža su na daljinsko otvaranje, a grijanje je iz tri izvora, i to solarno, toplotnom pumpom i elektrokotlom.

"Ovaj sustav grijanja ljeti pruža mogućnost rashlađivanja. Nadzor kamerom. Kuća je potpuno završena i namještena i kao takva se i prodaje", navodi se u oglasu.

Za one koji žele da njihov dom bude obiteljska luksuzna vila sa spa centrom, u Srebreniku, morat će da izdvoje 1,1 milijun KM.

"Atraktivna obiteljska vila izgrađena po najsuvremenijim građevinskim standardima, ukupne stambene površine 660 kvadratnih metara, izgrađena na zemljišnoj parceli površine 5.800 kvadratnih metara. Nekretnina se nalazi u mirnom rezidencijalnom dijelu Srebrenika u blizini centra grada. Odlikuje se najvišom kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodijeljenim prostorom i odličnom lokacijom", stoji u oglasu.

Kako je navedeno, u novoizgrađenom dijelu objekta nalazi se jedinstven zatvoreni spa centar s potpunom infrastrukturom (bazen, masažni bazen, sauna, toaleti i kupatila).

"U sklopu kompleksa se nalaze i pomoćni objekti. Kvalitetna kovana metalna ograda se prostire duž čitavog imanja, a ulaz u imanje je kontroliran daljinskom kontrolom, video-nadzorom i alarmom", navedeno je u oglasu.

U jednoj agenciji za nekretnine za Nezavisne su rekli da se ovakve nekretnine prodaju ponekad i po nekoliko godina.

"Malen je broj kupaca za ovakve nekretnine. Njihovoj cijeni doprinose lokacija, vrsta gradnje, kao i sam sadržaj te nekretnine, počevši od dvorišta, što se tu konkretno nalazi, kakav je kvalitet gradnje. Postoje brojni faktori koji utječu na cijenu ovih kuća", istaknuli su iz agencije. 

Ključne riječi

Komentara 3

US
una-sana
10:52 29.01.2019.

najskuplja je ona u na vjestackoj obali Radobolje..

Avatar Feral
Feral
15:56 29.01.2019.

Ni jedna navedena ni približno nije vrijedna hacijendi jednakopravnog ćirilićara čovića.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije