OBRAZAC PONAŠANJA

Evo kada ćete najlakše uloviti svog partnera da vas vara

21.10.2018.
u 20:45

Preljubnici najčešće komuniciraju ponedjeljkom od osam do devet ujutro te petkom navečer između 21h i 22 sata

Ako vas partner vara, onda ćete ponedjeljak dodatno mrziti.  

Podaci koje je objavio portal Illicit Encounters otkrivaju da će preljubnici najčešće kontaktirati osobu s kojom je u tajnoj vezi upravo ponedjeljkom, nakon vikenda provedenog sa svojim partnerom ili partnericom i obitelji. 

Tijekom vikenda reduciraju komunikaciju s tajnim partnerima pa će većina "varalica" pričekati ponedjeljak ujutro, kada dođe na posao da se jave i "nadoknade" tišinu koja je nastupila tijekom vikenda.

Najčešće komuniciraju ponedjeljkom od osam do devet ujutro te petkom navečer između 21h i 22 sata jer će subotu i nedjelju biti oprezni da ne postanu otkriveni dok borave sa svojim partnerima i obitelji. 

Podaci pokazuju i da će preljubnici razmijeniti oko 600 poruka tijekom jednog sata u prosjeku, no ponedjeljkom ta brojka raste čak tri puta i iznosi u prosjeku oko 1900 poruka koje će preljubnici izmijeniti u komunikaciji.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?