SUPER TRIK

Evo kako da vam pizza ostane sočna i hrskava nakon grijanja u mikrovalnoj pećnici: Lako je!

pizza
shutterstock
01.11.2021.
u 18:51

Ako niste uspjeli pojesti veliku pizzu, a žao vam je baciti ostatak, postoji način da i sljedećeg dana bude jednako ukusna i sočna. Neki vjeruju da je hladna pizza iz hladnjaka još ukusnija nego vruća, a drugi je ipak vole podgrijati prije jela, piše Mirror.

Najjednostavnije je ubaciti je u mikrovalnu pećnicu, no rezultat će nerijetko razočarati jer će korica postati gnjecava. Iz australske podružnice lanca Domino's kažu da ćete to spriječiti ako komad pizze u pećnicu stavite uz čašu vode na 30 sekundi. Tvrde kako će se pizza podgrijati brže, a korica će ostati hrskava, prenosi 24sata.hr

Iako kažu da metoda neće rezultirati jednakom hrskavošću kao kad je dostava vruće pizze tek stigla, svakako će rezultat biti bolji nego kad je podgrijavate bez vode.

Ako ste spremni na avanturu, predlažu da napravite pizza sendvič te stavite dvije kriške posložene jednu preko druge te zagrijete aparatom za vafle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije