prognoza

Evo kakvo nas vrijeme čeka sljedećih dana

oblacno
10.06.2020.
u 07:54

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežito oblačno vrijeme. U jutranjim satima s kišom u jugozapadnim područjima. Tijekom dana, u većem dijelu zemlje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Poslije podne postupan prestanak oborina, a krajem dana i smanjenje oblačnosti. 

Vjetar slab do umjeren u sjevernim područjima zapadnog smjera, a u ostalim djelovima jugo. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a najviša dnevna od 17 do 23, na jugu i sjeveru do 26 stupnjeva. 

Sutra se očekuje umjereno do pretežito oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Oborine većinom poslije podne. U večernjim satima bez obJorina. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a najviša dnevna od 18 do 23, na jugu do 27 stupnjeva. 

U petak u jutrnjim satima malo do umjereno oblačno. Tijekom dana, povećanje oblačnosti i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 20, a najviša dnevna od 17 do 23, na jugu i sjeveru do 27 stupnjeva. 

U subotu, malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana, postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu do 20, a najviša dnevna od 17 do 24, na jugu i sjeveru do 27 stupnjeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?