Zaboravite grudi i stražnjice

Evo koji dio tijela je hit povećavati u plastičnoj kirurgiji

Instagram
18.05.2018.
u 07:45

Devedesetih je apsolutni hit u plastičnoj kirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i ljepote, a posljednjih godina su ih velike stražnjice gurnule u drugi plan. Kako su velike i prćaste stražnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom dijelu tijela postala ogromna.

Ove godine hit nisu ni ogromne grudi ni stražnjice, nego bokovi, a sve više plastičnih kirurga nudi operaciju povećavanja bokova, piše Index.hr. 

Budući da su gospodarice društvenih mreža (ponajviše sestre Kardashian-Jenner) isfurale ovaj trend, nastala je pomama za ugradnjom masnog tkiva na bokove. Ovog ljeta nosit će se visoko rezani kupaći kostimi koji su idealni za pokazivanje "dekoltea na bokovima" kako se popularno sada naziva linija između pregiba noge i kukova.

Foued Hamza, plastični kirurg specijaliziran za povećavanje stražnjica, potvrdio je da postoji ogroman interes za ovu vrstu operacije.

Ipak, operacija se ne izvodi umetanjem silikonskog implantanta u bokove, nego premještanjem masnog tkiva s područja trbuha na područje bokova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije