OKRENULA SE VJERI

Evo što Blanka Vlašić radi u mirovini

18.04.2021.
u 13:54

Blanka Vlašić u veljači je objavila da odlazi u sportsku mirovinu nakon čega se odlučila posvetiti uživanju, putovanjima i vjeri. Splićanka je uvijek iskreno govorila o svom obraćenju, a sada kada je objesila "sportske tenisice" o' klin - za to ima i više vremena!

Jedna od najvećih svjetskih atletičarki svih vremena, 37-godišnja Blanka Vlašić, prije nekoliko mjeseci odlučila je reći zbogom profesionalnom sportu. Gostujući u jednom od najpoznatijih hrvatskih podcasta - napokon je otkrila kako je i kada pronašla dugo priželjkivani mir.

No, tko zna gdje bi Blanka bila da nije bilo njezina oca. Najbolji vizionar i motivator, kako kaže - znao je da će  postati prvakinja i prije nego je itko to shvatio, pa i ona sama. Joško Vlašić, još uvijek nositelj hrvatskog rekorda u desetoboju - stvorio je predivnu obiteljsku sportsku priču.

Isti takav vanserijski talent dogodio se i Blankinu mlađem bratu Nikoli koji uspješno gradi nogometnu karijeru - što u hrvatskoj reprezentaciji, a što u moskovskom klubu CSKA. Upravo tamo ga je Blanka nedavno i posjetila.

Osim njezinih skokova, javnost širom svijeta voljela je, kako se kaže - zabadati nos i u Blankin ljubavni izbor. Spajali su je s Lukom Nižetićem i Nikolom Karabatićem - no atletičarka je rijetko otkrivala koga ljubi.

No, nije sve uvijek bilo med i mlijeko. Sportski uspjesi i medalje nose i ozljede. Baš tada, kada joj je bilo najteže - pronašla je spas u vjeri, a upisala je i teološki fakultet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?