BUDITE SVOJI

Evo što trebate nositi na prvom spoju!

10.12.2019.
u 09:20

Osim što uvijek želite osvojiti osobnošću, za prvi spoj pažljivo birate odjeću jer je fizički izgled ipak taj koji osvaja na prvu.

Prošlo je tjedan dana odkada ste upoznali dečka koji trči u istom parku kao vi i napokon je stigla večer da idete na spoj. Pola sata prije još uvijek stojite ispred ogledala i ne znate što obući.

Opustite se, znanstvenici imaju riješenje, barem za većinu toga. Iako je tu dosta faktora kao što je nečiji izgled, ukus, i općenito kako se nosi sa sobom, piše medicaldaily.com.

Ove stvari trebate imati na umu kako biste olakšali sebi i donijeli pravu odluku oko modne kombinacije.

Crno je uvijek in

Uvijek i zauvijek. Znanstvenici kažu kako je crna pravi odabir jer je neutralna, a opet elegantna. Ima toliko različitih kombinacija s crnom i jednostavno ne možete pogriješiti.

Muškarci stvarno vole crvenu

Ovaj stereotip je istina, a istraživanje iz 2008. otkrilo je da muškarci smatraju žene u crvenom privlačnijim i neodoljivim. Ako želite avanturu obucite crvenu haljinu i stavite crveni ruž.

Manje je više

Nemojte pretjerivati s šminkom. Muškarci smatraju žene privlačnijim kada je šminka prirodna. Znanstvenici kažu kako je to zapravo povezano s povjerenjem i očekivanjima.

Budite svoji

Možda zvuči otrcano, ali stvarno je istina. Na kraju dana, to je samo odjeća - obucite se onako kako volite i u čemu vam je najugodnije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?