službeno

Fahrudin Radončić kandidat SBB-a za člana Predsjedništva BiH

Fahrudin Radončić
05.07.2018.
u 15:10

Fahrudin Radončić izabran je kao kandidat Saveza za bolju budućnost BiH za mjesto člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda. Potvrđeno je to na sjednici Predsjedništva SBB-a koja je održana danas u Sarajevu, doznaje Klix.ba iz pouzdanih izvora u Predsjedništvu te stranke.

Lider ove stranke i izaslanik u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH dobio je najveće povjerenje mjesnih i općinskih odbora SBB-a.

Iako je Radončić nagovještavao svoju kandidaturu, u međuvremenu se počelo spekulirati s imenom Adise Omerbegović-Arapović, potpredsjednice SBB-a, kao potencijalnom kandidatkinjom za mjesto u Predsjedništvu BiH. 

Ipak, danas je došlo do konačne odluke da će Fahrudin Radončić u svom trećem pokušaju pokušati osvojiti najveći broj glasova Bošnjaka s obzirom da je na Općim izborima 2010. i 2014. godine dva puta poražen od strane aktualnog predsjedatelja Predsjedništva BiH i lidera SDA Bakira Izetbegovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?