U gospodarskoj zoni

Feal u Ljubuškom gradi proizvodne pogone, najmanje 50 novih radnih mjesta

24.01.2022.
u 16:49

Grad Ljubuški i tvrtka Feal d.o.o. potpisali su u ponedjeljak ugovor o kupnji dvije parcele u gospodarskoj zoni u Ljubuškom gdje se planira izgraditi proizvodni pogon Feala na oko 5 tisuća četvornih metara.

Prilikom potpisivanja rečeno je kako je vrijednost ove investicije oko 8 milijuna maraka.

- Planiramo se baviti našim osnovnim biznisom, odnosno preradom aluminija i aluminijskih konstrukcija. U zadnjih nekoliko godina tražimo prostor za pozitivne iskorake. U Ljubuškom smo prepoznali pozitivnu gospodarsku i investicijsku klimu – kazao je Ivan Skoko uime firme Feal.

Dodao je kako je za početak planirano zapošljavanje oko pedeset djelatnika, istaknuvši kako će se taj broj povećavati s razvojem posla.

Gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić napomenuo je kako je ova firma jedna od najvećih, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i regiji te je izrazio zadovoljstvo što su odlučili ulagati u ovaj grad.

- Najviše me veseli što se radi o proizvodnoj firmi koja će zaposliti određeni broj naših sugrađana. To se s vremenom može samo proširiti. Feal će imati našu podršku u svim investicijama, ne samo u ovoj – istaknuo je.

Gradonačelnik napominje kako grad ne otvara radna mjesta, ali stvara preduvjete gospodarskim subjektima da dođu u Ljubuški i otvore ih.

- Ovo je u mom mandatu jedan od sretnih dana – zaključio je gradonačelnik Markotić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?